miercuri, martie 02, 2022

Yarn Along - carti si lucru de mana

 

Yarn Along , postare inspirata de Ginny, blogul Small Things

.......

Dimineata, cand m-am trezit, totul era alb, acoperit de zapada, asa de mult m-am bucurat, chiar daca stiu ca pana in pranz se topeste.Mi-a lipsit zapada anul acesta.Desi ninsoarea aduce cu ea si inconveniente, privelistea campului alb e de neegalat.

Fiindca e martie am scos paturica mea verde sa mai lucrez la ea cateva patratele.Cand am inceput-o m-am gandit ca va fi o patura mai mare, dar cred ca o sa mai fac inca 12 patrate, fiindca nu imi ajunge lana  si nu am de unde sa cumpar alte fire la fel.

Nu ma grabesc cu acest proiect, tricotez la el cate putin, cat sa ma bucur de culorile lui minunate.Intre timp mai am in lucru o paturica crosetata si niste sosete, pe care vreau sa le termin cat de repede, ca sa incep altceva :). De cand am invatat sa fac sosete imi tot doresc sa fac o pereche pe luna , ca la sfarsitul anului sa am o cutie cu sosete, dar nu am reusit inca.Poate acesta e anul norocos :)

De citit am scos din biblioteca o carticica subtire, dar plina de miez, a mitropolitului Antonie de Suroj,care ne arata ce e iubirea adevarata, pe care o putem invata doar de la Dumnezeu.


Voi ce mai lucrati, ce mai cititi?


Irina