Ieri a fost ziua mea (multumesc tuturor pentru urari
Pentru blat am folosit aluat de paine (reteta de aici- la jumatate din cantitate, si cu faina alba in loc de integrala).
Am mai avut nevoie de:
- 300 g ciuperci proaspete
- cateva rosii din conserva
- o mana de masline negre
- un ardei rosu
- sos pentru pizza "Heinz"(contine tot felul de mirodenii)
- branza tofu- o cutie
Am intins aluatul in tava (pe foaie de copt) si l-am uns cu sos pentru pizza.
Am facut la fel cu ardeiul.
Am taiat rosiile din conserva si le-am pus deasupra.
Am presarat maslinele, apoi branza tofu data pe razatoare.
Am stropit cu sos si am dat-o la cuptor, la foc mic, 30 de minute ( se verifica sa nu se coaca foarte tare blatul- sa fie doar rumenit).
Pofta buna! ( eu stiu ca am avut
Irina
Iri, majoritatea produselor de la Inedit sunt bune. Eu consumam intr-o vreme des lapte de soia de la ei, imi placea mult gustul. Si pateurile sunt bune si am incredere ca sunt mai sanatoase decat restul de pe piata. In schimb branza tofu simpla mi se pare cam fada, buna e cea cu ardei sau cea afumata, sau cea cubulete in diferite sosuri, care e ambalata in borcanele de sticla.
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru toate retetele astea bune care le pui aici.Am facut salam de biscuiti pana acum si o sa mai incerc cateva ;)).
Hug!
Mi-ai facut o poftaaaa!:D - e musai sa o tratez!:P
RăspundețiȘtergereIrinuca, asa e, au produse bune, cel putin tofu-ul e bun, ca altceva nu cumpar de la ei, fiindca nu ma omor dupa soia.Tot cel cu ardei imi place si mie, dar nu m-am uitat bine si am luat simplu, din greseala.La borcane n-am cumparat niciodata.
RăspundețiȘtergereLaptele de soia il prepar eu in casa, iar dintre pateuri imi plac mai mult cele din naut sau linte.
:))Elena, sper sa-ti placa, deja ma gandesc sa mai fac si azi o tava, ca a iesit tare buna.
Îţi urez şi eu ”La mulţi ani! şi Dumnezeu să te binecuvinteze pe tine şi familia ta.
RăspundețiȘtergere