miercuri, februarie 02, 2011

Răftuleț cu inimioare

În bucătărie aveam un spațiu gol - acolo a fost frigiderul înainte, și când l-am mutat nu am mai făcut alt dulap. Ca să nu rămână așa tatăl meu mi-a meșterit un raft din lemn, pe care îmi place să pun diverse decorațiuni. Cât am fost bolnavi raftul s-a umplut de medicamente, și așa a rămas până azi, când am făcut ordine.Am pus medicamentele în dulapul lor - slava Domnului, nu mai avem nevoie de ele! și în loc am aranjat un set de ceșcuțe roz, și farfurii în formă de inimioară.
Între timp teancul meu de pătrățele a crescut, îmi face mare plăcere  să le lucrez. În ritmul ăsta pernuțele vor fi gata curand! :)Am găsit o grămadă de combinații de culori  pe net, și am selectat câteva modele care mi-au plăcut. 
Acesta, extrem de vesel, mi se pare foarte potrivit pentru o camera de fetițe.


sursa
și o combinație delicată de galben și roz - din păcate nu mai știu de unde am luat imaginea
Problema e că merceriile pe care le știam, și erau mai aproape de mine, s-au desființat, și la unica rămasă în centru nu au nimic potrivit, să văd ce pot face cu ce mai am prin casă.

Sper că ați avut o zi frumoasă! Vă mulțumesc pentru vizită, și pentru minunatele voastre comentarii - mă bucur de fiecare din ele!


Irina