marți, aprilie 05, 2011

Cu putina imaginatie

O casa este cladita din ziduri si caramizi, un camin este cladit din dragoste si din vise.

Nu e nevoie sa cheltuim sume imense ca sa transformam caminul intr-un loc cald si primitor. E nevoie doar sa investim  creativitate si  putin timp.
Cum noi petrecem o mare parte din zi  in bucatarie, imi place ca spatiul sa fie curat si aranjat. De obicei folosesc aici fete de masa brodate - nu sunt un fan al musamalelor :) - dar am observat ca se murdaresc foarte repede, si sunt greu de spalat si de calcat. Asa ca a trebuit sa caut o solutie inlocuitoare ieftina, dar placuta ochiului :). Si am gasit- prosoapele de bucatarie :). 




De obicei utilizez prosoape de hartie si servetele pentru sters vase, maini, etc., asa ca prosoapele clasice de bumbac au ramas sa zaca prin dulapuri. Decat sa le tin degeaba m-am hotarat sa le transform in servete decorative pentru masa. Am ales unul din ele, si i-am cusut la capete doua benzi de dantela alba de bumbac. In 10 minute totul a fost gata. 
 L-am calcat, si iata rezultatul :) 




Un buchet de narcise aurii si parfumate in vasul turcoaz de ceramica, o figurina decorativa alaturi- si intreaga bucatarie arata altfel :).


Sper ca ideea mea v-a fost de folos. Va mai astept in vizita, si va multumesc pentru frumoasele si amabilele voastre comentarii!


Irina