joi, iunie 05, 2014

Yarn Along

Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .
 
 
Nu mai e miercuri, e joi, dar vremea ploioasa si inchisa de azi mi-a redeschis pofta de crosetat si de citit. M-am gandit sa incerc ceva nou, asa ca am cautat un model de jacheta pentru fetite. Am o lana fina si moale la atingere, baby-merino, din care vreau de mult sa-i face ceva Teodorei. 
Am gasit pe Ravelry ceva dragut : "Cute baby sweater".
  

E prima oara cand incerc sa crosetez ceva de imbracat, sper sa ma descurc. Schema mi s-a parut destul de usurica, nu mi-a fost greu s-o descifrez, si primele randuri au mers destul de repede.


Pe noptiera am ''Drumul catre tine insuti" de S. Peck, un psihoterapeut american. Am citit-o acum mai multi ani si vreau sa o reiau acum, sunt sigura ca o voi vedea cu alti ochi.
E o carte pentru cei care vor sa-si asume riscurie de a merge pe calea anevoioasa a cunoasterii de sine, dar si pentru cei care vor sa de vina parinti mai buni.Impartita in patru capitole mari : Disciplina, Iubirea, Crestere si religie, Gratia - volumul ne spune multe lucruri despre noi si despre lume pe care poate, uneori, nu ne-am dori sa le auzim  atat de direct.
Voi ce mai lucrati, ce mai cititi?

Irina