duminică, octombrie 20, 2019

Caminul tau, un colt de rai! retrospectiva saptamana 3
Saptamana aceasta a fost despre ...
...ordine si despre organizare.Lista mea cu chestii de facut e scrisa deja si e destul de lunga, asa ca nu a mai trebuit sa concep alta :).
Iar casa noastra e destul de ordonata, zic eu :), fiindca sambata fac aproape mereu o curatenie generala si ne-am invatat destul de ordonati in general.Evident ca mereu e loc de mai bine, dar nu vreau nici sa dau in absurd si in perfectionism :). Pentru o casa mica in care locuiesc multi oameni si cateva animale :) - 4 pisici si un catel -  eu cred ca e bine :).
Dar fiindca aici pe blog am tot scris ca o curatenie buna in casa incepe cu lustruirea chiuvetei din bucatarie :), mi-am luat produsele preferate de curatenie si ...iata ce a iesit :).
Fata de chiuveta de inox pe care o aveam inainte, aceasta e mai usor de intretinut, fiindca nu trebuie lustruita :).Dar, din cauza clorului, se pateaza in timp.
Fiindca aici e locul in care gatesc si spal vase, adica un loc in care petrec destul de mult timp :), am o candeluta si o iconita cu Sf. Mina, ca sa-mi amintesc si de Dumnezeu si de Sfintii Lui. Si o feriga verdeee :) , ca sa inveseleasca atmosfera.


Voi ce ati facut in aceasta saptamana? :)

IrinaYou are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

6 comentarii:

 1. Multe am reorganizat😀
  https://cuibulancutei.wordpress.com/2019/10/20/caminul-meu-un-colt-de-rai-saptamana-3/

  RăspundețiȘtergere
 2. intotdeauna impartasesti cu noi lucruri frumoase din care invatam multe...multumim si spor in toate

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu am ajuns acasa la Sf Efrem cel Nou. :)
  https://spreportileraiului.blogspot.com/2019/10/caminul-tauun-colt-de-rai-saptamana-3.html?showComment=1571757339800#c4415008861374905167

  RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.