duminică, octombrie 20, 2019

Caminul tau, un colt de rai! retrospectiva saptamana 3




Saptamana aceasta a fost despre ...
...ordine si despre organizare.Lista mea cu chestii de facut e scrisa deja si e destul de lunga, asa ca nu a mai trebuit sa concep alta :).
Iar casa noastra e destul de ordonata, zic eu :), fiindca sambata fac aproape mereu o curatenie generala si ne-am invatat destul de ordonati in general.Evident ca mereu e loc de mai bine, dar nu vreau nici sa dau in absurd si in perfectionism :). Pentru o casa mica in care locuiesc multi oameni si cateva animale :) - 4 pisici si un catel -  eu cred ca e bine :).
Dar fiindca aici pe blog am tot scris ca o curatenie buna in casa incepe cu lustruirea chiuvetei din bucatarie :), mi-am luat produsele preferate de curatenie si ...iata ce a iesit :).
Fata de chiuveta de inox pe care o aveam inainte, aceasta e mai usor de intretinut, fiindca nu trebuie lustruita :).Dar, din cauza clorului, se pateaza in timp.
Fiindca aici e locul in care gatesc si spal vase, adica un loc in care petrec destul de mult timp :), am o candeluta si o iconita cu Sf. Mina, ca sa-mi amintesc si de Dumnezeu si de Sfintii Lui. Si o feriga verdeee :) , ca sa inveseleasca atmosfera.






Voi ce ati facut in aceasta saptamana? :)

Irina



You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

5 comentarii:

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.