sâmbătă, decembrie 31, 2022

365 de promisiuni tricotate

 Acesta este proiectul meu de suflet pentru 2023 :).

In februarie 2018 am descoperit paturicile din patratele tricotate ,,mitered square" si am inceput patura mea verde, la care lucrez in fiecare martie, si trebuie sa spun ca in ritmul asta o termin peste 20 de ani :)).
 



Tot gandindu-ma la multimea proiectelor mele incepute si neterminate, mi-a venit gandul ca nu e deloc productiv sa am proiecte mari de sezon, ci ar fi mai eficient sa am un proiect mare anual (cum ar fi o patura), impartit in sarcini mici de lucru zilnice,  si proiecte ocazionale , gen sosete, mandale crosetate, fete de perna, hainute pentru papusi, etc.. 

Gandindu-ma la acest aspect si pe plan spiritual, adica sa am un proiect de impact zilnic in anul care vine, mi-am propus sa le unesc, astfel incat sa fac zilnic ceva atat pe plan creativ, cat si pe plan duhovnicesc.

Fiindca am vrut mai de mult sa aprofundez subiectul promisiunilor lui Dumnezeu  din Biblie, m-am gandit ca zilnic, in timp ce tricotez un patratel pentru o paturica, sa memorez o promisiune a lui Dumnezeu .

Am un carnetel in care o sa mi le notez pe toate, si imi doresc sa fac zilnic o fotografie, pe care sa o postez pe blog, in caz ca va intereseaza si pe voi :). Astfel integrez  si postarea pentru Blog 365 :)).

In orice caz vreau sa mentin totul cat mai simplu, sa pun accentul pe regularitate si pe perseverenta zilnica mai mult decat pe aspect. Sa vad ce-o sa iasa.

 

Am pregatit cateva fire pentru paturica, si o sa mai adaug pe parcurs din cele pe care le am deja, sperand sa ating alt obiectiv, acela de a lucra cu ce am si de a mai consuma din stocul meu marisor de  fire :)).

Modelul de patratel este putin diferit fata de cele de la patura verde, fiind cu doua scaderi pe mijloc, si nu cu una tripla. Asezarea va fi verticala, nu orizontala. Patratelele vor fi mici, ca sa pot face unul pe zi.O sa postez si niste tutoriale pe parcurs.

Daca va place ideea acestui proiect puteti sa o puneti si voi in practica.Patratelele pot fi tricotate, crosetate, cusute, fiecare cum doreste.In loc de promisiuni din Biblie puteti memora rugaciuni, afirmatii pozitive, ce considera fiecare ca are nevoie si ca i se potriveste.

Cu drag,

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCLkU8N5FJqNnubp9cfN0gutdvtkXKth90CYPmRjoimq5WbmhwCXdsVZBwbPtBNDGvE2qIDd5JoLNTHnqfPFyWyDgzmpdZV6w-TORCA7yup4TTaH0S422hfeOo5ONz4bdfJF929sXnW60/s1600/e1.jpg