miercuri, februarie 22, 2023

Blog 365 #53

 

Provocare adusă în blogosferă de către Sandra -
Diary of a stay a home mum

Azi a fost o zi frumoasa, calduroasa.

Se anunta niste zile cu ploaie, asa ca am iesit in curte sa fac  curatenie, si poate sa arunc si niste seminte de salata printre cepele plantate in decembrie.Inca nu am niste idei clare pentru gradina, dar stiu ca in mai vreau sa am doar gazon si flori, gata cu cepele, salatele si altele de genul asta , care mi-au adus putine satisfactii, da multa munca si cheltuiala :)). Poate-poate o sa am in vedere niste gradinareala in containere, dar nu garantez :))

Ziua a fost minunata - cald, soare, am baut cafeluta de dupa-masa afara


Pentru pranz am facut merluciu la cuptor in crusta, cu salata de varza si garnitura de legume la tigaie.Dimineata am avut ou prajit in unt, cu hummus si cruditati.


Nu am tricotat un randulet 😭, fiindca toata ziua am stat afara. Am curatat gradina de aromatice, am tuns cativa trandafiri, am tocat niste crengi.Intentionez sa mut trandafirii in alta parte, asa ca va trebui sa ii tund scurt.

Brandusele si ghioceii au inflorit, au rasarit si lalelele, zambilele, narcisele.

Gandul de azi :

Daca te simti permanent in deriva si nu stii din ce cauza, fii dispusa sa explorezi rolul pe care il joaca ordinea -sau lipsa ei - in viata ta.Nici o femeie nu poate gandi clar cand este inconjurata constant de dezordine, haos si confuzie, indiferent cine este responsabil pentru ele.Incepe sa te gandesti la ordine nu ca la o camasa de forta cu multi de ,,trebuie,,(trebuie sa faci patul,sa speli vasele, sa duci gunoiul) ci ca la o punere in forma: fundatia pentru viata noua si frumoasa pe care o creezi.Si poate fi simplu :sa pui ceva inapoi dupa ce il folosesti, sa agati la loc ceva ce ai dat jos sau sa-i inveti pe cei care locuiesc cu tine ca trebuie sa faca acelasi lucru pentru binele comun al tuturor.

S.B.Breathnach


Despre ce am scris pe blog in anii trecuti, la aceasi data:

2008: Biblia intr-un an

2009 :Duminica Infricosatei Judecati- lasata secului de carne 

2011 : Zi de iarna 

2012 :Dar de februarie, dar de blog 

2014 : Jurnalul unei femei simple (10) 

2015 : Jurnalul unei femei simple 

2019 : Cine ne trage in jos? 

2021: Lunea gospodinei fericite 8/52