duminică, iulie 25, 2010

Duminica- - ziua Domnului...

Cinstiţi zilele Mele de odihnă, ca să fie semn între Mine şi voi, ca să ştiţi că Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.

(Iezechiel 20:20 )

Deconectarea. Este o metoda simpla si eficace. Cine nu stie cat de placut este sa te plimbi pe o cararuie de padure si sa asculti cantarea pasarilor, sa privesti florile de prin pajisti… Unuia ii aduce bucurie munca pe langa casuta de la tara, altuia intalnirea cu prietenii si seara petrecuta intr-o companie folositoare pentru suflet s.a.m.d. Stiinta de a te odihni cu folos pentru suflet e o intelepciune care merita eforturile cheltuite pentru insusirea ei.
Insingurarea si linistea. Fiecare dintre noi are neaparat nevoie sa se insingureze din cand in cand (macar pentru o jumatate de ora), sa stea in tacere, sa-si puni gandurile in ordine, sa se roage in tihna, sa se deconecteze de grijile zilnice, sa fie singur cu Dumnezeu si cu sine insusi.
Este bine ca intr-un atare context sa te plimbi cu rugaciunea pe buze si cu pacea in inimi, sa faci lucru de mana ori sa citesti.

http://www.cuvantul-ortodox.ro/intristarea-sau-depresia-duhul-ucigasului-de-oameni-dintru-inceput-care-este-gravitatea-pacatului-sinuciderii-raspunsurile-psihiatrului-ortodox-d-avdeev/

3 comentarii:

  1. Frumoasa postarea si noi trebuia sa ajungem la munte duminica asta dar am ajunsa sa vedem un zoo la poalele muntelui :))Numai bine acolo unde sunteti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aaaa, deci functioneaza,ca scrisesem unul in detaliu si nu stiu de ce nu am reusit sa-l public...sau stiu...era lung un kilometru :))

    RăspundețiȘtergere
  3. It is nice to take time for ourselves now and then! Enjoy.

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.