despre obiceiul lunii noiembrie- planificarea meniului- cititi aici
Gasiti meniuri de post aici si aici .
Luni
mic dejun- ceai, paine, fasole batuta
pranz - chiftelute de cartofi
-orez cu ciuperci
- morcov fiert (la steamer )
- salata de patrunjel verde
cina -ceai, zacusca de ciuperci
Marti
mic dejun -ceai, paine, hummus
pranz - chiftelute de soia
- cartofi piure
- muraturi
cina - ceai, paine, hummus
Miercuri
mic dejun- ceai, zacusca
pranz- mancarica de fasole
- mamaliguta
cina - orez cu mere si scortisoara
Joi
mic dejun- pancackes de post cu dulceata
pranz - orez cu spanac
- snitele de soia
- salata de varza
cina - ceai, zacusca
Vineri (dezlegare la peste)
mic dejun- macrou marinat, cu stafide
pranz - peste prajit (file de pangasius)
- piure de cartofi
- mujdei de usturoi
cina - ceai, paine, pasta de peste
Sambata (dezlegare la peste )
micul dejun - ceai, paine, pasta de peste
pranz -crochete de peste
- orez cu legume
- salata de varza
cina- ceai, macrou marinat
Duminica (dezlegare la peste)
mic dejun -
pranz - peste fiert
- garnitura de legume si orez (fierte)
- salata de morcov cu varza
cina - ceai, paine, pasta de peste
Desert:
- bomboane de arpacas
- tarta cu mere
Fructe- mere
Irina
Peste fiert? Ce gust are? N-am mancat, mi se pare cam ciudata ideea, dar probabil ca nu e :D
RăspundețiȘtergereDuminca pana dupa Liturghie nu mancati?
Sper ca nu sunt niste intrebari aiurea
il fac la steamer, e delicios
RăspundețiȘtergereduminica dimineata nu se mananca nimic, ca sa luam anafura sau sa ne impartasim