luni, noiembrie 17, 2008

Meniul saptamanii

despre obiceiul lunii noiembrie- planificarea meniului- cititi aici


Gasiti meniuri de post aici si aici .

Luni

mic dejun- ceai, paine, fasole batuta
pranz - chiftelute de cartofi
-orez cu ciuperci
- morcov fiert (la steamer )
- salata de patrunjel verde
cina -ceai, zacusca de ciuperci

Marti

mic dejun -ceai, paine, hummus
pranz - chiftelute de soia
- cartofi piure
- muraturi
cina - ceai, paine, hummus

Miercuri

mic dejun- ceai, zacusca
pranz- mancarica de fasole
- mamaliguta
cina - orez cu mere si scortisoara


Joi

mic dejun- pancackes de post cu dulceata
pranz - orez cu spanac
- snitele de soia
- salata de varza
cina - ceai, zacusca


Vineri (dezlegare la peste)

mic dejun- macrou marinat, cu stafide
pranz - peste prajit (file de pangasius)
- piure de cartofi
- mujdei de usturoi
cina - ceai, paine, pasta de peste

Sambata (dezlegare la peste )

micul dejun - ceai, paine, pasta de peste
pranz -crochete de peste
- orez cu legume
- salata de varza
cina- ceai, macrou marinat

Duminica (dezlegare la peste)

mic dejun -
pranz - peste fiert
- garnitura de legume si orez (fierte)
- salata de morcov cu varza
cina - ceai, paine, pasta de peste


Desert:
- bomboane de arpacas
- tarta cu mere

Fructe- mere


Irina


2 comentarii:

  1. Peste fiert? Ce gust are? N-am mancat, mi se pare cam ciudata ideea, dar probabil ca nu e :D
    Duminca pana dupa Liturghie nu mancati?
    Sper ca nu sunt niste intrebari aiurea

    RăspundețiȘtergere
  2. il fac la steamer, e delicios


    duminica dimineata nu se mananca nimic, ca sa luam anafura sau sa ne impartasim

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.