luni, decembrie 28, 2020

2020 in imagini

 

Am ajuns si la final de 2020...ce an...n-as vrea sa spun ca a fost un an rau, dar a fost un an dificil, cu multe provocari, atat pe plan personal, dar si pentru toata lumea, din cauza coronavirusului.Pentru romani a fost si an de alegeri, ocazie cu care  mizeria politica, incompetenta si rautatea au iesit la iveala in cel mai dezgustator mod cu putinta. Dar...cele rele sa se spele, cele bune sa se adune...Sper ca am iesit din acest an macar putin mai puternica si mai inteleapta decat am intrat.In mijlocul dificultatilor am incercat sa ma bucur pe cat posibil de ceea ce bun si frumos in viata si sa nu ma las coplesita de depresie si de deznadejde, desi am avut si cateva momente negre, ca sa zic asa.Cand norii sunt grosi, trebuie sa mergem prin credinta, sa nu ne lasam biruiti de emotii.

IANUARIE

Am avut un ianuarie calduros, fara zapada, ba chiar spre sfarsitul lunii au iesit ghioceii.Probabil din cauza asta a bantuit rau o gripa urata, despre care multi zic ca ar fi fost de fapt covid. Am inceput anul cu multa energie si cu multe ganduri pozitive.


 

FEBRUARIE

Februarie a fost putin dificil, ca sa zic asa :)).Primii trei copii au avut gripa, luata de la scoala.Cu doua dintre ele am ajuns la urgente.Intre timp cea mica si-a rupt mana, a fost nevoie de operatie, tija, ghips pana in martie. Dar, peste toate acestea, s-a asternut, la un moment dat, stralucitoare si alba, zapada.

 MARTIE

In martie era deja primavara.N-am mai ajuns la serviciu, caci, din concediul medical pentru cea mica, am intrat in restrictiile datorate covidului. Am scos ia sa mai lucrez la ea, in speranta ca o s-o port de Sanzaiene. Dar tot n-am terminat-o :).