joi, noiembrie 04, 2021

Blogonoiembrie 2021 : ziua 3


 3 noiembrie 2021

Ieri dimineata m-am trezit si am iesit un pic afara, sa respir aerul rece de toamna.Era frig si ceata, dar spre pranz a iesit soarele si se anunta cateva zile calde, de care voi profita ca sa spal si sa usuc rufe :)).

In gradina mai am doua carciumarese ratacite, care au supravietuit ca prin minune secetei, omizilor, mucegaiurilor si neglijentei mele :)). La fel si muscatele, inca mai traiesc :)), nu le-am bagat in casa deocamdata, si infloresc ca nebunele, fiindca le place vremea mai rece.

Mi-am baut cafeluta, a mai facut una alta prin casa, apoi am plecat in oras, sa rezolv niste lucruri si sa fac niste cumparaturi, si s-a dus jumatate de zi, chiar mai mult. Pana am mancat ceva, pana am bagat niste rufe la spalat, pana am strans niste rufe, am intins altele, gata, aproape seara!Luna trecuta am cumparat lumanarele pentru provocarea de octombrie- inca stau pe un raft in bucatarie, nefolosite.Trebuie sa iau masuri :)

Coltisorul meu cu fire si cu andrele m-a asteptat, bietul de el, dar abia seara am avut timp sa ma linistesc putin. Zilele trec foarte repede!

Multumesc pentru feedback-ul la intrebarea mea despre uleiurile esentiale, m-am decis pentru Mayam, si o sa trag o fuga la Bebe Tei, sa ma aprovizionez :)). Imi plac aromele de scortisoara si portocala care se simt in casa si cred ca va mai trebui sa cumpar niste difuzoare :).

Mi-am incheiat ieri ziua cu acest gand, pe care vreau sa-l pastrez de-a lungul lunii noiembrie 

Ar putea fi o imagine cu text care spune „"No" vember A time to practice saying no to people, places, and things that drain your energy. (And a time to say yes! to the things that light you up.) LIFE E ON PURPOSE MOVEMENT”

,,No" vember

un timp in care sa exersezi a spune NU oamenilor, locurilor si lucrurilor care te secatuiesc de energie.Si un timp sa spui DA lucrurilor care te lumineaza.

Multumesc ca urmariti aceasta provocare de noiembrie si multumesc : Corina, Alexandra si Mnico ca v-ati alaturat, va urmaresc cu drag.

O zi frumoasa si cu spor tuturor!