joi, noiembrie 11, 2021

Blogonoiembrie 2021, ziua 11

 11 noiembrie, joi

pinterest.com

Azi l -am praznuit pe Sf. Mina, la care eu am evlavie, cred ca nu suficient de mare pentru cat ajutor am primit de la Dumnezeu prin mijlocirea lui.

Multumesc lui Dumnezeu pentru tot binele pe care l-am primit , cu rugaciunile Sf. Mina, in situatii foarte dificile, in special din punct de vedere financiar.

E o mare mangaiere sa stim ca sfintii se roaga pentru noi si ne sustin inaintea lui Dumnezeu.

 


 

Blogonoiembrie 2021, ziua 10

 10 noiembrie, miercuri

 

Mi-a placut mult colajul acesta, e asa de reprezentativ pentru toamna, si culorile firelor sunt minunate.In colectia mea de fire am aproape toate nuantele acestea la Drops Alpaca, dar acesta e un pic cam gros pentru ce imi trebuie mie.

Firele de la garnstudio sunt preferatele mele, din pacate la noi nu se gasesc chiar toate.Eu le cumpar de obicei de la Atelierul Domnitei, dar nu au mereu toate firele pe stoc. M-am bucurat sa vad ca la  fire-tricotat-drops.ro au adus Nord,  un fir mai subtire,  care contine alpaca, lana si poliamida.Nu e atat de moale ca Drops Alpaca, dar e mai rezistent si mai subtirel,  fiind un fir foarte bun pentru sosete  si manusi, si, sper, pentru miniaturile mele tricotate :)). Am comandat din toate nuantele pe care le au pe stoc, abia astept sa vina pachetul.

Si Drops Nepal e un fir foarte fain pentru sosete, caciuli, pulovere, fiind mai gros e si mai spornic, dar trebuie atentie la spalare, ca se felteaza.

Pe lista mea cu ,,de facut" in viitor e un pulover in stil nordic tricotat cu  Nepal, ca  acesta, de exemplu.

 Catalogue DROPS 205 - Free knitting & crochet patterns

Ati lucrat vreodata cu fire drops?cum vi se par?