joi, noiembrie 25, 2021

Blogonoiembrie 2021, ziua 25

 25 noiembrie, joi

pinterest.com

Mi-au placut mult aceste farfurii, portocaliul acesta viu si verdele oliv sunt printre culorile mele preferate.Cred ca m-am plictisit de vesela mea alba, monotona :), dar , desi mi-ar face mare placere :)), n-o sa mai cumpar alta pentru sarbatori (mi-ar place ceva pe visiniu), fiindca dupa aceea trebuie s-o depozitez pe undeva.

Au trecut cam multe zile de cand n-am mai scris nimic, desi am vreo doua postari incepute prin arhiva, dar efectiv nu am gasit ragazul necesar, am avut foarte multe de facut.

Am mai terminat ce am vrut sa fac prin curte, am bagat florile in casa, dar inca pendulez intre a face sau nu o gradinuta.Parca imi pare rau, totusi, sa pun doar iarba, cand pot sa am ceva legume proaspete la indemana.Am lasat asa, deocamdata, si o sa vedem in primavara, poate punem totusi un solar si cateva straturi.

Ma bucur ca o sa avem mini-vacanta de 1 decembrie,  ca sa mai ajung la zi cu tot ce mi-am propus sa fac si sa ma gandesc la pregatirile de sarbatori.

As vrea sa pregatesc un calendar de advent cu carti pentru Ale, si poate un calendar cu activitati pe care sa le facem impreuna, inspirata de Laura .Ca o paranteza, o admir asa mult ca face atatea activitati frumoase cu copiii, si ca iese atat de mult cu ei.Recunosc, eu urasc sa umblu prin Bucuresti, distantele sunt atat de mari, si e atata aglomeratie, ma oboseste ingrozitor orice iesire.De la serviciu abia astept sa ajung acasa.Ma linistesc copacii, si campurile din jur, si aerul curat, si linistea...Ma bucur ca fetele au crescut si pot iesi cu prietenii in oras, daca isi doresc.

Edit : am vazut ca si Mniko are o provocare cu activitati de Advent, ma voi inspira si de la ea 

Va las, vreau sa citesc ce a mai scris lumea pe bloguri :).

Va doresc o zi frumoasa!