vineri, noiembrie 26, 2021

Blogonoiembrie 2021, ziua 26

 26 noiembrie, vineri

pinterest.com


Ma gandeam dimineata ce sa scriu  pe blog, și parcă n- am avut nimic zis.Ziua a decurs cat se poate de banal- slava Domnului.M-am ocupat un pic de bugetul familiei, de facturi, de citit contoare si alte plictiseli de felul asta :)), apoi mancare, rufe, curatenie si spoof, ziua s-a terminat.

Cum stateam eu asa, fara nici un subiect pe taste :)), primesc mesaj de la scoala, ca de joia viitoare elevii vor primi teste, cate 2 pe saptamana, ca sa le faca acasa luni si joi.Presupun ca toate scolile vor da teste elevilor si profesorilor acasa, deci la noi in casa va trebui sa ne testam patru persoane  🤦‍♀️, sau cinci, daca o duc si pe Ale la gradinita.

Ma intreb, ce urmeaza daca un test iese pozitiv?stam acasa cu totii si chemam salvarea?si pana vine rezultatul testului PCR ce facem, nu mai mergem la scoala, la serviciu?si oare cat dureaza sa faci testele astea, ca eu n-am pus mana pe asa ceva pana acum- din fericire.Si ce facem cu testele, le ducem la scoala, le aruncam acasa?

Nu e o idee rea asta cu testele, dar depinde cum va fi pusa in practica.Voi ce parere aveti despre testarea din scoli?eu chiar nu stiu ce sa zic, astept cu multa curiozitate sa vad ce urmeaza :))