Bucătăria libaneză este printre favoritele noastre, așa că azi am pregătit hummus cu carne, și cu salata de roșii cu pătrunjel.
Pentru pregătirea acestui fel de mâncare avem nevoie de :
- hummus - găsiți rețeta AICI
- carne de vită, tocată
- roșii, pătrunjel
- sare, piper
- lămâie
- ulei de măsline
Se pregătește hummusul după rețeta dată.
Intr-o tigaie se pune carnea de vită tocată, fără ulei, și se rumenește la foc mic ( nu e nevoie de ulei, carnea va lăsa grăsimea ei). Se adaugă sare, piper, și condimente arăbești, dacă aveți.
Pe o farfurie se așează hummusul sub formă de cerc, iar în mijloc se pune carnea. Se adaugă un pic de ulei de măsline, și zeamă de lămâie după gust.
Se servește cu o salată din roșii, cu mult pătrunjel tocat. Poftă bună!
Irina