sâmbătă, februarie 16, 2008

Ce mai citim
Ieri am fost cu Ilinca la librarie sa vedem ce carticele au mai aparut, si sa luam ceva nou. Deja au inceput sa-i placa povestile mai lungi, asa ca am inceput sa citim seria "Povesti clasice" de Shirley Barber (ed. Flamingo GD ). Aveam deja "Povesti inainte de culcare" , asa ca ieri am cumparat "Bucatareasa zanelor" - povestea iepuroaicei Martha. Cartile sunt foarte frumos ilustrate, iar povestile sunt foarte frumoase, cu zane si animale din padure .Am gasit si altceva foarte dragut, de data aceasta de la ed. Crisan : "Vantul prin salcii". Sunt patru carti cartonate, ambalate intr-o cutiuta cu maner ( daca vreti sa faceti un cadou cuiva, sunt foarte potrivite). La fel, excelent ilustrate - cel putin Ilinca urmareste cu mare placere pe imagini aventurile Sobolului si ale prietenilor sai.

O alta carte buna pentru varsta de 3-4 ani, tot de la editura Crisan, este "Ratoiul cel urat'", in care 6 imagini sunt sub forma de puzzle.

Ultima carte e din seria "Ursuletul cel istet te invata..", de la Eve Press. Acum am cumparat carticica despre primavara- are multe poezii, jocuri, imagini de colorat- le mai avem pe cele despre toamna si iarna.Irina