sâmbătă, februarie 16, 2008

Ce mai citim




Ieri am fost cu Ilinca la librarie sa vedem ce carticele au mai aparut, si sa luam ceva nou. Deja au inceput sa-i placa povestile mai lungi, asa ca am inceput sa citim seria "Povesti clasice" de Shirley Barber (ed. Flamingo GD ). Aveam deja "Povesti inainte de culcare" , asa ca ieri am cumparat "Bucatareasa zanelor" - povestea iepuroaicei Martha. Cartile sunt foarte frumos ilustrate, iar povestile sunt foarte frumoase, cu zane si animale din padure .



Am gasit si altceva foarte dragut, de data aceasta de la ed. Crisan : "Vantul prin salcii". Sunt patru carti cartonate, ambalate intr-o cutiuta cu maner ( daca vreti sa faceti un cadou cuiva, sunt foarte potrivite). La fel, excelent ilustrate - cel putin Ilinca urmareste cu mare placere pe imagini aventurile Sobolului si ale prietenilor sai.

O alta carte buna pentru varsta de 3-4 ani, tot de la editura Crisan, este "Ratoiul cel urat'", in care 6 imagini sunt sub forma de puzzle.

Ultima carte e din seria "Ursuletul cel istet te invata..", de la Eve Press. Acum am cumparat carticica despre primavara- are multe poezii, jocuri, imagini de colorat- le mai avem pe cele despre toamna si iarna.



Irina