luni, mai 25, 2009

Concurs de echitatie

Sambata as fi vrut sa ies cu fetele undeva, si vazand un anunt despre concursul de echitatie din parcul Crangasi m-am gandit ca ar fi frumos sa mergem. Ilinca e innebunita dupa cai, dorinta ei cea mai mare e sa aiba un cal viu, care sa stea la ea in camera . Sper ca nu se va indeplini niciodata, cel putin nu in varianta asta .
Nu fusesem niciodata in zona Crangasi, a trebuit sa studiez nitel harta Bucurestiului, dar din fericire cu metroul am ajuns destul de repede (cam in 50 de minute adica ).
Din pacate am ajuns la spartul targului, prima parte a concursului se terminase, urma premierea. Dar am putut vedea caii, erau superbi. Copiii aveau voie sa-i mangaie, Ilinca a fost super-fericita ca a putut sa se apropie de ei si sa-i atinga.




Premierea:


Daca ajungeam mai devreme Ilinca s-ar fi putut plimba cu poneii. Din pacate nu mai erau acolo, dar mai avem timp, fiindca evenimentul va continua în următoarele două weekend-uri (30 - 31 mai şi 6 - 7 iunie). Va include şi demonstraţii de diverse stiluri de călărie, jocuri ecvestre şi o prezentare de echipamente şi uniforme de călărie din mai multe perioade istorice.

Irina