miercuri, ianuarie 07, 2015

Yarn Along

Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .
E prima postare Yarn Along pe anul acesta si sper din tot sufletul ca in lunile ce urmeaza sa fiu cat mai productiva in domeniul lucrului de mana, dar si al lecturii :).

In jurnalele mele de sambata v-am tot batut la cap cu sosetele mele. Am invatat cum se lucreaza sosetele circular, pe doua andrele.Asta e prima pereche si in curand ajung la calcai, poate o termin pana luni, asa imi doresc :).

Desi azi e o zi ingrozitor de friguroasa (sunt -11 grade)  si ar fi numai bine de stat la caldurica tricotand, e sarbatoare mare, asa ca prefer sa citesc. Am inceput una din cele patru carti pe care vreau sa le citesc luna asta :
,,Cum sa devii popular" de J.C. Maxwell, unul din scriitorii mei preferati in materie de literatura de dezvoltare personala :).
Din primul capitol ,,Ce ma atrage la oameni" va citez ceva ce mi-a placut :
,,Cea mai buna cale pentru a deveni o persoana de care ceilalti sa se simta atrasi este dezvoltarea calitatilor care ne atrag atunci cand le intalnim la altii....Care este cheia stabilirii relatiilor cu ceilalti?Este de a te pune pe tine insuti in locul celorlalti si nu de a-i pune la locul lor."
Pe scurt, trateza-i tu pe ceilalti asa cum ai vrea sa fii tratat!

Abia astept sa citesc in continuare, asa ca va doresc o seara frumoasa 
si o saptamana binecuvantata !