luni, februarie 02, 2015

Anul in obiective lunare {februarie 2015}



Ideea de a-mi stabili obiective lunare a fost una foarte buna. Am avut o directie si am stiut unde imi doresc sa ajung. 
Desi nu am bifat pe lista tot ce mi-am propus, pot sa spun ca am taiat o  parte din ele, in ciuda programului de lucru pe care il am acum (plec dimineata la 7 si ma intorc acasa seara la ora 19).
 
 Viata duhovniceasca
Cel mai putin am bifat la viata duhovniceasca, desi e primul domeniu pe lista. Am reusit sa citesc doar o Evanghelie si cativa psalmi.Nu am ajuns la Sf. Maslu si nu mai insir motivele, ca ele par solide, dar in realitate cred ca mi-a fost greu sa mai  fac un drum pana la biserica vineri seara,dupa o saptamana grea. Acelasi lucru si cu spoveditul.
 Am invatat doar doua versete. Pe scurt, n-am facut lucrurile cum mi-am propus, dar nu renunt. Pentru februarie imi propun aceleasi obiective in domeniul vietii duhovnicesti si nadajduiesc sa fiu mai consecventa.
Pentru februarie intentionez :
sa citesc cele 3 Evanghelii ramase- sau sa ascult varianta audio
sa citesc/ascult cate un psalm pe zi
 sa invat un verset pe saptamana
sa spun rugaciuni scurte de-a lungul zilei
sa merg la Sf. Maslu si la cateheza vineri seara
sa merg duminica la Sf. Liturghie
sa ma spovedesc 
 
 
Dezvoltare personala
In materie de dezvoltare personala am reusit sa citesc trei din cele patru carti de pe lista.Nu mi-am notat idei, ca n-am mai avut cand, dar am subliniat pe carte ce mi-a atras atentia si voi mai reveni asupra citatelor respective.
Pentru februarie nu-mi propun nimic pe lista de citit, desi am niste carti pregatite pe noptiera :)), fiindca voi avea foarte putin timp liber si vreau sa-l folosesc ca sa termin de citit Evangheliile si sa tricotez :).

♡ 

Viata de familie
In ianuarie am avut mai multe momente frumoase in familie- si spontane, dar si planificate.N-am reusit sa fac o lista cu lucruri de facut pentru fete, asa ca se reporteaza pentru februarie.
La capitolul ,,momente in doi" :) vom iesi undeva pe 14 februarie. Probabil la Ikea, fiindca vor avea (sper) briose cu frisca roz si inimioare :)).
 
♡ 

 Casa/gospodarie
N-am bifat nimic la capitolul asta din obiectivele stabilite luna trecuta, 
se reporteaza pentru luna asta.


Lucru de mana
Aici pot spune ca am fost productiva. Am terminat doua perechi de sosete si am inceput-o pe a a treia, si am invatat o tehnica noua de incheiere a sosetelor.
Daca as reusi sa fac si luna asta doua perechi ma declar multumita :)).
Am in plan un model cu inimioare, dupa ce le termin pe cele in lucru - ca doar e februarie :))
Am inceput si o paturica din patratele tricotate- n-am putut rezista tentatiei!:))Merg destul de repede, as vrea sa fac un patrat pe saptamana, nu cred ca reusesc mai mult. Ideal ar fi sa fac patru patrate pe saptamana, ca sa am o paturica la sfarsitul lunii, dar cred ca vorbesc sf-uri acum :)).

 
 Blog
Ultimele doua saptamani din ianuarie n-am postat deloc, fiindca nu am avut timp. O sa profit de saptamana asta de concediu ca sa ma organizez putin. O sa pregatesc in avas ce se poate (colectia de vineri) si restul le voi scrie pe parcurs.  


Voi v-ati facut vreun plan pentru luna februarie?