luni, septembrie 28, 2020

Jurnalul de azi

 

pinterest.com

 ♥ PENTRU AZI...

  •  28 septembrie 2020, luni

  ♥ VREMEA...

  • toamna se insinueaza incet, incet.Nu e frig, e chiar placut, pana ieri a fost foarte cald, inca sunt la haine de vara.Dar noaptea e rece, nu mai putem dormi cu geamul deschis.In continuare e seceta, a plouat putin acum cateva zile, dar nici nu se cunoaste

 ♥ MA GANDESC ...

  • ca a trecut luna asa de repede si eu n-am scris o postare cat de mica pe blog.Dar chiar n-am avut timp, am facut o mie de lucruri :).Am vopsit niste kilometri patrati de pereti, stalpi si scanduri :)), dar la mobila de bucatarie n-am ajuns. Inca. In disperare de cauza am invatat sa vopsesc cu pistolul :)) - tutorialele de pe youtube sa traiasca :)
  •  a inceput scoala, deocamdata e bine, cel putin cu copiii personali.La scoala unde lucrez deja este covid, sunt clase in scenariul rosu, nadajduiesc sa treaca totul cu bine pentru toata lumea.
  • au trecut si alegerile locale. Am fost la vot la prima ora, ca sa evitam aglomeratia.Despre rezultate ce sa zic, vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramanem tot ca prostii :)).Astept sa vedem si realizari, ca de vorbe ne-am saturat.Nu vreau sa aud ,,nu putem,, , ,,nu avem,, , ,,psd, soarta, poporul sunt de vina,, si alte miorlaieli din astea impotente cu care ies politicienii de la putere in public.Oameni buni, nu ma intereseaza vaicareala!cand e vorba sa platesc taxe si impozite ma prezint cu bani, nu cu scuze, indiferent cat  mi-e de  greu!iar la serviciu nu ma intreaba nimeni da poti, da ai cu ce sa lucrezi, ci imi cer rezultate! sunteti platiti practic regeste si aveti tot felul de privilegii ca sa scoateti apa din piatra seaca pentru oameni, nu sa incasati salariul  si sa va victimizati la tv, pe fb si in presa!

  ♥ SUNT RECUNOSCATOARE PENTRU...

  • ca am gasit de cumparat bubi de ghiocei, am luat 2 pungi a cate 40 de bucati.Astept ploile sa inmoaie pamantul, ca sa ii pot planta.Sunt cativa ani de cand tot spun ca o sa plantez mai multi ghiocei in curte, e asa de placut sa-i vad cum scot capusoarele din pamant cand afara e inca frig si zapada! 
  •  snowdrops, ghiocei - Galanthus | Macro experiment with focal… | Flickr



      ♥ UNUL DIN LUCRURILE CARE MI-A PLACUT...

    • ...luna aceasta a fost ca am iesit impreuna seara de cateva ori, in timpul saptamanii.Multumesc pentru asta scolii online :)), care e mai putin solicitanta pentru familia noastra decat scoala obisnuita. Am fost la fantanile de la Unirea si ne-am bucurat de spectacolul de apa si lumini, e foarte frumos.Acum cativa ani fantanile acestea aratau absolut jalnic. Tin minte ce scandal a fost cand a inceput remodelarea lor - ca distruge Firea valorile istorice ale Bucurestiului!bine ca femeia si-a vazut de treaba si a iesit ceva foarte frumos.Cainii latra, caravana trece!


     ♥ CE MAI MESTERESC/CREEZ.. 

    • reamenajarile din casa si sosete tricotate - azi le-am scos dintr-un fund de sertar, unde zaceau abandonate cam de multa vreme :). Ma bucur de un ceai cald, de cateva fursecuri, de o cescuta frumoasa si de placerea de a fi creativa :)


     ♥ CITESC/MA UIT/ASCULT..

    • spre rusinea mea nu citesc nimic, chiar nu am avut timp deloc luna asta, dar intentionez sa pun mana pe carte cat de curand :))

    ♥ PLANURI PENTRU SAPTAMANA IN CURS...

    • sa vopsesc mobila de bucatarie- o pun pe lista pana o realizez :))
    • sa tricotez macar un rand-doua pe zi
    • sa stau cat de mult pe afara

     ♥ UN CITAT PREFERAT...

    pinterest.com

     

      ♥ O FOTOGRAFIE/MAI MULTE ...

    ...din agenda de septembrie


    ...leneveala :)


    ...ceaiul de la ora 5 :)



    Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!


    !Iti mulțumesc ca vizitezi Dulce Casa!Daca ti-a placut acest articol poti il poti impartasi altora folosind butoanele de mai jos :). Deasemenea, poti vizita si aprecia pagina de Facebook sau pe cea de Instagram a blogului.