miercuri, noiembrie 10, 2021

Blogonoiembrie 2021, ziua 9

9 noiembrie, marti

pinterest.com

Ieri , cand am plecat spre serviciu, era innorat, cand am ajuns pe la jumatatea drumului picura usor, si , dupa cateva ore, ploua serios, si a plouat toata ziua.

O minunata zi de toamna :)

Ma gandeam cu regret ca nu am plantat gazonul, dar nu ma pot hotari daca sa pun gazon peste tot si sa inchei pentru totdeauna cu gradinareala :)), sau sa imi mai dau o sansa :)).Nu stiu cum reusesc sa aiba unii curti asa frumoase, ordonate si fara pir si alte buruieni, incep sa banuiesc ca totusi ierbicideaza, altfel nu imi explic. La noi, oriunde nu e trifoi creste pir, e groaznic de invadator si nu il poti starpi plivind, ba se face si mai rau. De cand stam aici , adica de 8 ani, nu am dat niciodata cu ierbicid, dar incep sa cred ca e timpul sa intru in randul lumii :))

In rest n-am facut mare lucru pe-acasa, am stat sub patura, la caldurica si am tricotat, ce poti sa faci intr-o zi ploioasa de toamna ...

Mi-e dor sa lucrez sosete si manusi, am niste fire faine special pentru asta, doar timpul imi lipseste :)).

Sa vedem, le pun pe lista :)

Dimineata am intrat intr-un magazin si n-am putut rezista unui pahar termic pentru cafea/ceai cu model de Craciun , incerc sa rezist ideii de iarna si de Craciun, si sa ma bucur de toamna care e pe terminate, dar e cam greu :)). Lunea viitoare incepe Postul Craciunului, in oras deja s-au montat instalatiile de sarbatori, prin magazine nu mai spun, in unele e Craciun din octombrie :)).La munte a nins, ce sa mai spui decat vin Sar-ba-to-rile,  vin Sar-ba-to-rile :))

Eu o sa mai stau putin, macar putin, prin toamna ... :)