duminică, noiembrie 14, 2021

Blogonoiembrie 2021, ziua 14

14 noiembrie, duminica

pinterest.com 

 Desi toamna nu s-a incheiat, de maine, odata cu inceperea postului, intram in atmosfera sarbatorilor de iarna.E perioada mea preferata din an, o astept mereu cu drag si cu nerabdare.

Zilele acestea as vrea sa trec prin lista de obiective si de dorinte pe care mi-am stabilit-o la inceput de an,sa vad ce as mai putea bifa acum, pe ultima suta de metri.

Cel mai rau imi pare ca nu am reusit sa citesc Biblia intr-un an, asa cum mi-am propus.Am inceput destul de bine, dar m-am lenevit pe parcurs.Voi incerca sa recuperez cat pot din planul de lectura pana la sfarsitul anului.Mi-am instalat o aplicatie cu Biblia audio, si o sa ascult pe drum si oricand am timp.Chiar daca nu va fi citit-citit, tot conteaza.

Sunt si altele pe care nu le-am facut, dar multe dintre ele sunt bifate deja, total sau partial, :), ceea ce ma bucura mult.

Voi cum stati cu indeplinirea obiectivelor pe anul acesta?v-ati propus ceva, ati reusit sa realizati?

 


Blogonoiembrie 2021, ziua 13

13 noiembrie, sambata

pinterest.com   Nu, n-am facut placinta cu dovleac ieri, desi am dovleacul cumparat , dar mi-a placut imaginea :))

Ieri am facut curatenie, am tricotat un pic, apoi am iesit in oras sa fac niste cumparaturi.

Sunt foarte multumita de ceaiurile de la Dacia Plant, asa ca am mai luat de urzica si de coada soricelului.Le-am amestecat cu celelalte si a iesit un ceai foarte aromat.

Chiar nu prea am ce sa povestesc despre ziua de sambata, uneori e foarte dificil sa surprinzi extraordinarul din banal, trebuie sa ai un anume talent pentru asta, nu stiu daca eu il detin :).

Dar o postare zilnica pe blog e o provocare pe care as vrea sa o duc la capat, fiindca simt ca imi face bine.Nu stiu voi, dar eu am ajuns sa detest fb, e absolut toxic, imi era dor de articolele  de pe bloguri, pe care le citesc  in tihna la o cafea.E alt ritm. De asta nici nu mai am pagina personala, doar pe cea a blogului, si ma straduiesc sa reduc la maxim interactiunea cu fb..

Voi ce preferati, blogurile fb, instagram?