marți, decembrie 01, 2020

De 1 decembrie

pinterest.com

Azi nu am fost absolut deloc intr-o dispozitie patriotica si chiar nu ma simt in stare sa zic  La multi ani, Romania! :(( .Nu stiu cum o fi pe alte meleaguri, dar noi sigur nu mergem in directia cea buna.Nici nu mai urmaresc stirile, ca ma enervez.Am observat, de altfel, ca imi face foarte bine sa nu mai aud ,,noutati,, :)).

Nici nu sunt intr-o  dispozitie prea grozava, cred ca  tot stresul si toata anxietatea resimtite anul acesta  incep sa ma ajunga, plus diverse probleme care au aparut asa, pe final de an. Ce sa facem, necazurile vietii nu ocolesc pe nimeni, din pacate.Chiar si bogatii plang :)), deci ce sa mai zicem noi ceilalti :).

Dar, intr-o nota optimista, ii multumesc lui Dumnezeu ca m-am trezit si astazi si ca sunt sigura ca prin toate vom trece cu bine, cu ajutorul Lui. 

Asa simt nevoia unei vacante, macar doua zile in care sa dispar in vreo pustietate si sa nu mai stiu de nimeni si de nimic, sa ma odihnesc putin.

Dar nu cred ca va fi posibil prea curand asa ca...tot inainte :).

Pana una alta cred ca luna asta o sa ma refugiez in ceva lucru de mana si poate in lectura. Si as vrea sa imi fac planul zilnic de 10 mii de pasi si macar 25 de puncte cardio. Am inceput bine, ca azi nu le-am facut :)).

Inca nu ma pot gandi la Sarbatori, poate peste vreo saptamana, asa  :)).

Va doresc un decembrie fericit si binecuvantat!