duminică, noiembrie 07, 2021

Blogonoiembrie 2021, ziua 6

 6 noiembrie 2021


Mi-a placut mult imaginea asta, mi-ar place sa ies un pic la munte acum, cat inca padurea are culori minunate de toamna. O plimbare la padue ar fi fost super, mai ales ca vremea a fost foarte calda.Dar , in loc de asta, am facut curatenie si am spalat toate rufele, fiindca se anunta ploi si frig , si nu voi mai putea pune la uscat afara.

A fost o zi absolut banala, slava lui Dumnezeu, n-am facut nici o fotografie, ca nu am avut timp, n-am tricotat nici un randulet, doar munci casnice :)) toata ziua.Spre seara am adormit cu ochii la un episod din Seinfeld, ca eram praf de obosita :)) 

Ziua voastra cum a fost?

 

 

8 comentarii:

  1. Spor la treburile casnice. Si mie mi-ar fi placut o plimbare prin padure. E ceva ce imi doresc pentru noiembrie. Week-end-ul asta a fost insa despre altceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu recunosc ca m-am plimbat ieri, nu chiar prin padure, dar pe aproape - avem un cimitir vechi, mare si ca un parc, si imi place sa ma plimb prin el si sa studiez placi funerare de acum aproape 200 de ani. Dupa care am calcat si am tricotat. In alta ordine de idei, voiam sa-ti multumesc pentru parintele Seraphim Aldea, la tine l-am descoperit si video-urile lui sunt o incantare si o bucurie. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce frumos, si mie imi placea sa ma plimb prin cimitir,acum ma intristeaza :((.Cu drag, ma bucur ca iti place, si eu il ascult cu mare placere, pacat ca nu sunt traduse toate,nu inteleg chiar tot ce spune.Dar discursurile lui sunt extrem de logice, bine argumentate si pline de miez.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. daaaa...ce fain sa locuiesti langa lac si padure.Dar nici noi nu stam chiar rau :)

      Ștergere
  4. Daca cineva are nevoie de traduceri pentru aceste videos cu placere va ajut! :-)

    O alta Irina

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.