marți, noiembrie 19, 2013

Coltisorul meu linistit

Fiecare dintre noi are- sau ar trebui sa aiba- un coltisor preferat unde isi gaseste linistea.Astazi trebuia sa multumim pentru el, si eu sunt cu adevarat recunoscatoare ca am un astfel de locusor unde imi reincarc bateriile. Nu e doar un colt al casei, ci o intreaga camera :)), micuta, ce-i drept, dar ,,cozy" :)
. Imi place sa stau aici sa citesc, sa scriu in jurnal sau pe blog, sa beau o cafea sau un ceai fierbinte in timp ce-mi pierd privirea pe fereastra, unde se vede campul , ce se schimba mereu in functie de anotimp.Sau impletesc, ori cos ceva, ascultand Radio Trinitas sau poate o piesa de teatru.Inca mai am de aranjat una-alta - de pus colectia  mea de cescute pe un raft, un tablou cu trandafiri pe perete, vreo doua icoane care imi sunt dragi, poate un covoras nou...dar ma simt foarte bine si asa cum este acum.Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am, fiindca toate sunt primite din mana Lui.
Coltisorul vostru linistit cum e?sau cum v-ati dori sa fie?

Irina

Noiembrie- luna multumirii : ziua 19

pinterest.com

To sit in the shade on a fine day and look upon verdure is the most perfect refreshment.
Jane Austen
............

Sa stai la umbra intr-o zi frumoasa, admirand verdeata este cea mai buna modalitate de a-ti reimprospata puterile.
Jane Austen


De meditat si de notat...suntem foarte influentati de mediul in care traim...locul in care stam ne poate umple sau secatui de energie.
Fiecare om e diferit- unii simt ca traiesc doar cand au pamantul sub picioare, si se pot relaxa sau pot munci in natura. Altii sunt fericiti doar in mijlocul multimii, printre cladirile marilor orase.
Indiferent dintre care faci parte, ia-ti cateva minute in care sa multumesti pentru locul tau preferat- poate un colt placut din gradina, sau poate o masuta linistita la cafeaneaua din centru.
Undeva, unde simti ca esti in siguranta, ori linistita, sau unde te simti plina de creativitate, ori libera si fericita...poate fi acel loc special pentru care sa fii azi recunoscatoare.