duminică, decembrie 29, 2019

Jurnalul saptamanii { 2019 : s.52 /52 }


♥ PENTRU SAPTAMANA...
52 din 52, 23 -29 decembrie 2019, e ultimul jurnal de anul acesta :) .Anul viitor o sa-mi fac un grafic in bujo, ca sa vad cate  jurnale o sa scriu :)

♥ VREMEA...
a fost destul de calduroasa, nu a coborat sub 0, pana azi-noapte, cand a inghetat, iar acum ningeee :)) - e aproape ora 18 :)





♥ MA GANDESC ...
la planurile pentru anul viitor, abia astept un nou inceput :).Vreau sa imi completez bujo-ul pentru anul urmator, dar m-am hotarat sa imi cumpar un planner gata facut, fiindca imi ia mult timp sa il liniez pe cel actual. Iar agenda de acum este foarte grea, asta e un lucru care nu imi place la ea. Am nevoie de o agenda usurica, sa fie usor de purtat peste tot. Dupa indelungi cautari, m-am hotarat la asta :



O sa dureze ceva pana ajunge, dar abia astept :).

♥ SUNT RECUNOSCATOARE PENTRU...
zapada, ma bucur ca ninge, desi e mai greu cand e vorba sa iesim din casa.

 ♥ UNUL DIN LUCRURILE MELE PREFERATE...
pachetelele de primavara...aluatul crocant , proaspat prajit, e minunat :).Am facut azi, umplute cu taitei si cu legume chinezesti, si as face maine cu carne .

 ♥ CE MAI MESTERESC/CREEZ...
mesteresc la blog :)), ca fiind atatea sarbatori nu am tricotat/crosetat/cusut nimic. Vreau sa fac ordine la fire si materiale, sa-mi organizez proiectele si sa ma gandesc la ce vreau sa fac anul viitor. Cred ca o sa incep cu hainute pentru papusi, ca sunt cam dezbracate :)) si m-a rugat Ale sa le redresez garderoba :)).

♥ CITESC/MA UIT/ASCULT...
Citesc tot ,,Inalta chemare a femeii,, de Elizabeth George. Imi place mult, imi notez ce mi se pare folositor si as vrea sa aplic. Vreau sa o termin zilele astea.Imi doresc ca anul viitor sa citesc zilnic, in fiecare seara, macar cate o ora. Anul asta n-am prea pus mana pe carte :)).

Ne-am uitat la KLAUS pe Netflix, foarte dragut, recomand :)



♥ UN CITAT PREFERAT...
etsy.com (stephanieryanart)


♥ DIN BUCATARIA MEA SAPTAMANA ASTA...
cartofi la cuptor, cu carnaciori, sunculita si rozmarin


  pachetele de primavara cu dulceata de ardei iute


 tarta elvetiana cu mere si cu sos de vanilie



 ♥ DIN GRADINA MEA ...
mai am o punga de trifoi, ar trebui sa o seman, inainte de a ingheta totul.Avem niste vecini noi,  tot din oras vin :)), si doamna imi povestea incantata de ceapa ei care a dat coltisori deja - si mi s-a facut dor de gradinareala :)).


♥ MI-A PLACUT...
imaginea asta de pe pinterest, parca as fi eu asteptand  zapada :))





♥ PLANURI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE...
Reveliooon, Revelioooon :)). Gatim pentru masa de Revelion,  citesc,  ma plimb cu fetele , facem hainute pentru papusi :) si ne uitam la filme de sezon.

♥ O FOTOGRAFIE/MAI MULTE DE SAPTAMANA ASTA ... 

   ...cum era afara vineri :)....



....zambilute la fereastra...


...din casuta papusilor...


....un cadou frumos, primit de la Alexandra (Ghemuletul incalcit), la un schimb de calendare de advent cu fire de tricotat :).O sa va povestesc pe larg in alta postare....



....o decoratiune pe care am cumparat-o de la profi, era la reducere - o tin pe biroul meu, mi-e asa de draga, e frumusica tare :)



Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!
Irina


!Iti mulțumesc ca vizitezi Dulce Casa!Daca ti-a placut acest articol poti il poti impartasi altora folosind butoanele de mai jos :). Deasemenea, poti vizita si aprecia pagina de Facebook sau pe cea de Instagram a blogului.