miercuri, decembrie 22, 2021

Jurnal de Advent , ziua 22

  

Data : 22 dec. 2021, duminica

 Simboluri din Calendarul de Advent

 Sfanta Mare Mucenita Anastasia, izbavitoarea de otrava

https://sfintulnicolae.files.wordpress.com/2009/03/anastasia.jpg 

Crafturi 

Particip la Calendarul de Hartie, initiat de Mniko.Tema de azi :Acadea din cercuri de hartie

Pe lista ,,de facut"   

curatenie in bai si bucatarie

de spalat rufe

de gatit

de facut meniul pentru Craciun si lista de cumparaturi

Ganduri de azi

Am avut o perioada ingrozitoare, intai problemele cu mama, apoi niste probleme foarte urite la serviciu, care efectiv m-au dat peste cap,  plus vreo doi copii bolnavi pe acasa. In toata furtuna asta am incercat sa imi pastrez calmul , desi a fost foarte greu si pe alocuri am mai cedat.Cu ajutorul lui Dumnezeu am rezolvat toate cu bine, dar am ramas cu un gust extrem de amar, cu niste lectii despre oameni si despre limite invatate (sper), si cu nimic pregatit pentru Sarbatori, fiindca numai la asta nu mi-a fost gandul.Dar voi face absolut tot ce tine de mine pentru a evita pe viitor astfel de situatii si de a pune niste granite solide in anumite domenii ale vietii mele.

Vorba aia, cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune, asa ca las toate in urma si ma concentrez sa fac ce se mai poate pe ultima suta de metri, astfel incat sa petrecem un sfarsit de an cu liniste si bucurie in familie.

Citesc, ascult, ma uit

Ascult colinde si muzica de sezon si am inceput sa citesc ,, Bucura-te de o stare de sanatate perfecta cultivand iubirea de sine" de Louise Hay.Mi-am ales deja cuvantul anului viitor, o sa va povestesc despre el in curand, si am o lista de lectura pe care abia astept sa o parcurg :).


Va multumesc pentru vizita si va doresc o zi frumoasa!