duminică, martie 13, 2022

Jurnalul saptamanii { 2022: s.10/52 }

 

♥ PENTRU SAPTAMANA...

 10 : 7-13 martie 2022

♥ VREMEA...

Frig si iar frig, ninsoare pe la inceput de saptamana.


   ♥ MA GANDESC ...

ca ma ajuta suplimentele pe care le iau si regimul alimentar, m-am simtit destul de energica saptamana aceasta, n-am mai avut starea aceea de oboseala si letargie, desi ma scol foarte devreme dimineata.Ma ajuta foarte mult ca nu urmaresc aproape deloc stirile, sunt total in afara.

Ce s-a intamplat saptamana aceasta si poate merita sa scriu aici, ca sa-mi amintesc mai tarziu, e panica in care au intrat oamenii din cauza conflictului din Ucraina, si au golit rafturile de ulei, au blocat eliberarea pasapoartelor - nu se mai pot face programari pana in mai-iunie, au facut cozi imense la benzina (care s-a scumpit foarte mult, de altfel), au golit valuta din casele de schimb valutar si iodul din farmacii.Pe scurt, a dat damblaua in ei :)).

Mie mi se pare absolut inutila aceasta agitatie, nu facem stocuri, nu am in casa nici ulei, nici euro si nici iod :)), si nici nu mi-am tarsit vreo cisterna de benzina in curte.Nu deschid stirile si nu ma las atrasa in aceasta manipulare emotionala ordinara care se petrece pe toate canalele.

Saptamana aceasta a inceput recensamantul populatiei, dureaza pana pe 14 mai si va puteti inscrie pe autorecenzare.insse.ro

♥ SUNT RECUNOSCATOARE PENTRU...

accesul la informatie si la educatie pe care il avem

♥ UNUL DIN LUCRURILE CARE MI-A PLACUT SAPTAMANA ACEASTA... 

a fost un curs de perfectionare la care m-am inscris.Ma asteptam sa fie plicticos si chiar regretam putin ca m-am bagat, ca si asa nu prea am timp, dar e foarte interesant si util.

 ♥ MA UIT/ASCULT..

m-am uitat la un documentar foarte dragut , pe Netflix : ,,Afacere de familie , proprietati de lux,,.E vorba despre o familie  , parintii si patru baieti, care se ocupa cu imobiliarele de lux in Franta, in principal in Paris.Pe langa peisajele si casele frumoase, mi-a placut foarte mult faptul ca absolut toti cei din documentar sunt oameni normali, cu familii, majoritatea aveau 3-4 copii sau chiar mai multi.In ciuda averilor considerabile erau discreti, civilizati, eleganti si cu bun gust.N-am vazut marlaneala in serial, ceea ce a fost foarte placut si odihnitor :)).

 ♥ PLANURI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE...
 
 sa achit facturi
sa fac o mica aprovizionare
sa ma inscriu la recensamant
sa incep curatenia de Pasti - desi nu prea imi vine, e prea frig afara
sa fac ordine in dulapuri

    ♥ UN CITAT PREFERAT...

 
 
 
As vrea sa fiu ca floarea soarelui, oricat de intunecate ar fi zilele eu sa stau cu capul sus si sa gasesc lumina soarelui.


 ♥SPER 

sa vina caldura cat mai repede.M-am uitat pe postarile de anul trecut, a fost o iarna exact la fel, frig in martie, ultima oara a nins la sfarsitul lunii, si nici aprilie n-a fost prea calduroasa.


  ABIA ASTEPT SA ...
 
gradinaresc.Deocamdata fac planuri si pregatesc stocul de seminte :)

 ♥ O FOTOGRAFIE/MAI MULTE DE SAPTAMANA ASTA... 

... n-am facut fotografii saptamana asta, n-am prea avut timp, dar am una de miercuri, cand a nins foarte frumos Va doresc o saptamana minunata si multumesc pentru vizita!


 Iti mulțumesc ca vizitezi Dulce Casa!Daca ti-a placut acest articol impartaseste-l si altora folosind butoanele de mai jos :). Deasemenea, te astept sa  vizitezi  si sa  apreciezi  pagina de Facebook si pe cea de Instagram a blogului.