luni, ianuarie 16, 2023

Bucurii de ianuarie 2023 - saptamana 2


 

 si ziua 16/365

 

9-15 ianuarie 2023

Prima postare la Bucuriile de ianuarie pe anul acesta.

Nu am inceput anul prea vesel dar ce sa facem, si durerile si tristetea fac parte din viata si prin toate trecand, ii multumim lui Dumnezeu.

Am avut o saptamana foarte incarcata, atat din punct de vedere emotional, cat si din punct de vedere fizic.

Spre sfarsit am incercat sa ma odihnesc si sa ma pregatesc pentru saptamana urmatoare, cand am reintrat  in program normal. 

 Coltisorul meu confortabil 

...anul acesta este pe un fotoliu comod de la ikea.E asezat langa fereastra si langa calorifer, asa ca am si lumina, si caldura :)


Un proiect creativ

Lucrez la paturica din mitered square, am ramas un pic in urma cu patratelele, dar e ok, recuperez, fiindca sunt micute :). 


Tratatia saptamanii

A fost o ciorbita de fasole absolut delicioasa :), pe care am facut-o intr-o zi la graba, din mix de legume pentru ciorba si fasole fiarta si pusa de mine la congelator.

Plante/flori si Lumini si luminite

le pun impreuna fiindca sunt pe acelasi raft :). Florile mele preferate in sezon sunt zambilele, unde le vad mi se leaga de mana imediat.Saptamana aceasta am una alba, minunat inflorita 

 Grija de sine

un sapunel natural cu lapte de capra, primit cadou de la o prietena draga  si hidratare din plin :).


Rugaciune/Recunostinta/Meditatie/Jurnal

 
Bucura-te de lucrurile mici, fiindca intr-o zi te vei uita in urma si iti vei da seama ca acelea au fost lucrurile mari.
 
Robert Brault
 
 Sper ca v-a facut placere sa fiti alaturi de mine si in aceasta  saptamana a provocarii.Daca ati scris un articol pe blog puteti lasa linkul in comentarii, sau ne puteti impartasi gandurile si fotografiile voastre pe instagram sau pe facebook, folosind hastagul #bucuriideianuarie .