marți, ianuarie 03, 2023

3/365 {2023}


 Azi m-am trezit devreme, cu gandul de a face curat in bucatarie si a strange o parte din decoratiunile de Craciun.De brad nu ma ating inca, il mai las pana sambata, cred.E asa frumos, nu ma indur sa ma despart de el  :)).

Pe cand era eu cu toate intoarse pe dos in mijlocul casei, in curte - dezastru, ca n-am facut ordine afara dinainte de Craciun, apare parintele cu boboteaza :)).Nu stiu cum face, ca ori la boboteaza, ori  la Craciun, ori la amandoua :)), ma gaseste in pijamale si cu casa dezordonata , desi incerc sa previn problema in fiecare an.La Craciun am reusit :)).Dar, in ciuda a toate, m-am bucurat sa il vad, mi se pare un obicei tare frumos acesta de a veni preotul acasa cu ocazia acestor sarbatori.

Dupa ce a plecat am avut mare spor la curatenie :)).

Afara a fost foarte cald , practic mai mult o zi de aprilie, nu ianuarie. Cred ca au fost 18-19 grade si un soare stralucitor, desi prognoza zice maxim 14.


Facand curat prin curte am gasit niste ceapa pe care imi propusesem sa o plantez in toamna, dar n-am avut cand, asa ca am profitat de aceasta zi minunata si am plantat-o pe toata :)).

Am pus si niste usturoi, am curatat frunzele uscate si mi-am notat sa cumpar niste agrotextil sau niste folie, ca sa pun peste patrunjelul care e verde si binedispus :).

Oare ce mai urmeaza, sa creasca niste banani prin curte? :))

Dupa ce am facut si ceva de mancare, apoi iar curat in bucatarie, apoi alte treburi, am reusit sa ma asez si eu, mai spre seara :), sa tricotez si sa beau un ceai de ghimbir.Inca nu mi-a trecut raceala, ma doare in gat, si vreau sa incep o cura de ghimbir, citrice si catina, poate imi mai intaresc imunitatea :).

Al treilea patratel e gata, maine  incep sa le unesc.


 Promisiunea de azi :

O  sa scriu mai frumos data viitoare :).

Am primit azi si cartea lunii ianuarie, abia astept sa o citesc, asa ca va doresc o seara minunata in continuare si sa ne vedem cu bine maine :).