marți, noiembrie 30, 2021

Blogonoiembrie 2021, ziua 30

pinterest.com

 

Am ajuns si in ultima zi de toamna, de maine incepe decembrie , incepe iarna :)

Azi e Sf. Andrei, ocrotitorul Romaniei, asa ca urez ,,La multi ani!" tuturor celor care poarta acest frumos nume.

S-a terminat si provocarea de noiembrie, cu mici sincope am reusit sa postez in fiecare zi, ceea ce ma bucura.Imi pare bine ca am revenit in blogosfera, intre oameni frumosi, intre cuvinte calde, intre vieti obisnuite.

Multumesc celor care m-au insotit pe acest drum : Corina, Mniko si Alexandra

Fiindca mi-a placut aceasta reintoarcere pe blog vreau sa particip, in continuare, la Jurnalul de Advent  

si la  Adventul de Hartie lansate de Mniko. Cred ca fetele mele mai mici se vor bucura mult sa facem activitati impreuna.Daca doriti sa participati, scrieti un comentariu la postarea lui Mniko si veti primi un cod de classroom , cu care veti putea intra folosin classroomul de pe adresa voastra de mail.

De cand a inceput scoala fizic programul nostru e asa de incarcat, ele sunt plecate aproape toata ziua, sau sunt ocupate cu lectiile, asa ca petrecem mai putin timp in familie.Cred ca ar trebui sa imi propun sa creez momente speciale impreuna, fiindca timpul trece si ele cresc asa de repede.Cum spunea cineva, cand ai copii mici zilele trec greu, dar anii trec repede.Si am realizat asta azi, uitandu-ma pe niste fotografii, de cand erau micute.Parca a fost ieri si uite ca in cateva luni, Ilinca implineste 18 ani, si va porni pe propriul ei drum in viata. Motiv de bucurie, dar si de putina tristete.Ei cresc si noi imbatranim.Hai ca am cazut in butoiul cu melancolie :)).

Va urez o seara frumoasa si, cu voia lui Dumnezeu, ne vedem maine!

Cu drag,