Rețete de post:
Pateuri:
Salate:
Felul întâi:
Felul doi:
- musaca de cartofi cu soia
- vinete la cuptor
- tocănița de cartofi cu măsline
- mazăre cu frigănele de post
- chifteluțe de cartofi cu varză de Bruxelles
- legume cu piure de linte
- tocănița de gălbiori
- pizza
- pilaf cu ardei
- castane coapte
- chiftelute de legume
- falafel (chifteluțe de năut)
Desert:
- bomboane de arpacas
- salată de fructe 1
- salată de fructe 2
- turtă dulce de post
- baclava cu susan
- gogoși de post
- salam de biscuiți
- plăcinta cu gem și nucă
- fursecuri de Sf. Nicolae
- foetaj(ochelari) caramel
- plăcinta cu dovleac
Conserve:
Pâine:
Rețete cu pește:
- pangasius în crustă de mălai
- macrou marinat, cu stafide
- salată de ton cu ardei copți
- salată de ton cu ananas
Retete ”de dulce” :
Aperitive:
Salate:
Felul doi :
- Hummus cu carne
- Rulada de pui, cu garnitura de morcov si iaurt
- Paste cu pui si susan- reteta chinezeasca
- Ciuperci cu smantana
- Creier pane cu garnitura de vinete la cuptor
- Chiftelute marinate (cu sos)
- Tocinei moldovenesti
- Porc cu ananas, si garnitura de orez- reteta chinezeasca
- dovleac pentru copt , umplut cu carne
Deserturi :
- Spuma de ciocolata alba cu ananas
- Popcorn cu caramel
- Papanasi fierti, cu pesmet
- Ciocolata de casa
- Clatite cu branza la cuptor ca in Bucovina
- Placinta cu visine
- Prajitura Kinder pingui
- Gogosele libaneze
- Biscuiti de casa cu nuca de cocos
- Sfoof(prajitura arabeasca cu gris)
- Sfintisori(mucenici) moldovenesti
- Spuma de ciocolata( mousse)
- Waffe cu alune de padure
- Biscuiti cu fulgi de cereale
- Prajitura snikers
- Prajitura zserbo
- Pasta de lapte praf (pentru decoratiuni de tort)
- Prajitura rapida cu branza
- Prajitura chinezeasca
- Placinta cu caise
- Minciunele